if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Lisa Miskovsky på vårturné


Nyhet

Lisa Miskovsky på vårturné


Västerbottens stolthet firar in våren med en turné.

Senast Lisa Miskovsky stod på scen och mötte sin publik var för hela fyra år sedan. Under tiden har både barn och ett nytt album kommit till världen. Sångerskans femte album "Violent Sky" släpps nu på fredag och belönades av GAFFA:s Magnus Sjöberg med fem stjärnor:

"Men det som gör Violent Sky allvarligt intressant är givetvis låtarna, med tempot, med attityden. För Miskovsky har en omisskännlig förmåga att hitta de där melodierna som går rakt in i örat och hjärnan och sätter sig där, utan att bli kletigt påklistrande. De lugna, de rappare, de som går som en bil längs en tom europaväg längs norrlandskusten."
Recensionen i sin helhet kan du läsa här.

Albumet "Violet Sky" har under hösten arbetats fram och spelats in i de norrländska skogarna tillsammans med producenten Björn Yttling, från indiebandet Peter, Bjorn and John.

– Att turnera är det jag ser mest framemot och är mycket nyfiken på min publik, säger Lisa Miskovsky i ett pressmeddelande.

Miskovsky kommer att smygstarta med en kort sväng under våren. Fler speldatum tillkommer senare under sommaren.

Vårens turnédatum ser ut som följande:

7/4 Malmö, Palladium
10/4 Stockholm, Södra Teatern
13/4 Göteborg, Stenhammarsalen
12/5 Uppsala, Katalin
13/5 Borås, Saga Teatern
14/5 Norrköping, Skandia Teatern

Läs en stor intervju med Lisa Miskovsky här.

ANNONCE