Nyhet

Rockstad: Falun släpper namn

Ny post hardcore blandas med gammal erfaren metal.

Det står nu klart att Pain, Adept (bilden), Enforcer och The Generals är redo för Rockstad: Falun.

Pain, med Peter Tägtgren i spetsen, är snart åter skivaktuella och bandet har valt att placera sin enda festivalspelning i år i Falun. "detta kommer att bli den mest effekt-späckade showen någonsin i Pain's historia" lovar personerna bakom Rockstad: Falun och med tanke på att Pain brukar smycka sina konserter med idel effekter i form av eld och bomber är det att lova en hel del.

Post hardcore-bandet Adept är även de skivaktuella med "Death Dealers". Ett album som inte gick hem hos GAFFAs David Winsnes som delade ut en ynka stjärna med motiveringen:


"Genom att kombinera pubertala melodier vars existensberättigande hittas i att få 15-åringar att utropa "episkt!" och texter som vittnar om att textförfattaren fortfarande befinner sig i den tidiga adolescensen, skapar den svenska kvintetten ett verk som låter som ett testostersonstinnt, brölande hockeylag." Läs hela recensionen här.

Enforcer bidrar i sin tur med klassisk heavy metal till Rockstad Falun och death metal-hajpen The Generals bidrar med sig själva.

Rockstad: Falun pågår mellan 3-4 juni och har sedan tidigare bokat till sig Helloween, Sabaton, Gravedigger, Freedom Call, Raubtier, med flera.


För biljettinformation hänvisar vi till GAFFA.se/live.

ANNONCE