Nyhet

Mer pop till Peace & Love

Festivalen fyller på med tre nya akter.

The Shins, Sugarplum Fairy och Kristian Anttila är alla klara för årets Peace & Love, bekräftar festivalen via sin hemsida.

Nyligen Sverigeaktuella The Shins, med James Mercer i fronten, besöker Borlängefestivalen med nytt album: "Port of Morrow". Senast gruppen besökte Sverige var i slutet av mars. GAFFAs Jack Hildén var på plats och fick se ett lika sammanbitet som oberört gäng framföra indiehits som "Phantom Limb" och den senaste singeln "Simple Song".

Det går knappt en festival utan ett Sugarplum Fairy-besök, det här året tillhör inte undantaget när Borlänge-sönerna, med bröderna Carl och Victor Norén i täten, är klara för 2012 års drabbning.


I likhet med The Shins är även Kristian Anttila albumaktuell. GAFFAs Andreas Bäckman stämde träff med artisten, som tog honom på en händelserik vandring runt Hisingens kvarter. Läs hela intervjun här.

Peace & Love äger rum 26-30 juni och har sedan tidigare bokat till sig bland annat: Kent, Thåström, Rihanna, Skrillex, Bloc Party och Regina Spektor.

För mer information besök vår festivalguide. Biljetter till festivalen köper man smidigast via GAFFA.se/live


ANNONCE