Nyhet

Hultsfreds sista släpp är här

Ett gäng nej, några talanger och en kontroversiell rappare knyter ihop säcken.

Tio dagar innan festivalstart nås vi av Hultsfreds sista släpp. Det handlar om Iggy Azalea, NONONO, NO, Systraskap, OH MY! och Silverarken.

Dagens största namn är australiskan Iggy Azalea, som nått stor uppmärksamhet genom de smått kontroversiella singlarna Pu$$y och Two Times och deras tillhörande musikvideor. Iggy gör, som även Hultsfred i ett mejl påvisar, frispråkig, stenhård hiphop med dansvänliga beats. Under året kommer hennes debutalbum The New Classic och torsdagen den 13 juni kanske vi rentav får höra några smakprov när hon uppträder på Hultsfredsfestivalen.

Hultsfred, som i år sker i Sigtuna, ger också ifrån sig en rad nej denna dag då den svenska bloggsuccén NONONO är klar för festivalen, men även den amerikanska indierock-konstellationen NO. , OH MY! och Silverarken står i sin tur för talangen, då de alla tre är en del av Sensus scen.

Även förra årets danstältssuccé Orange Stage är tillbaka och även i år är ett gäng klubbar och DJ:s inbjudna för att skapa dansfest tolv timmar per dag.

Hultsfred Goes Stockholm sker i år från och med 13 - 16 juni och står med huvudakter som Arctic Monkeys, Portishead och Fatboy Slim. Du kan köpa biljetter till festivalen via GAFFA live här.

ANNONCE