Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Maia Hirasawa - Lights Are Out

En video som inger en känsla av hopp, tillsammans med en komplett låtlista inför kommande album .

Nu är Maia Hirasawa äntligen tillbaka med nytt material. Låten Lights Are Out släpps först imorgon, men vi har premiär för videon redan idag. Albumet What I Saw kommer ut den 24 april och blir Maia Hirasawas tredje skiva som släpps i Sverige.

I videon till Lights Are Out bär Maia Hirasawa en minst sagt imponerande tyllskapelse. Det är en ljuskonstellation som skiftar i olika färger och lyser upp en annars nattsvart skog. Videon utstrålar en känsla av hopp ger ett magiskt intryck. Den är regisserad av Peder Bergstrand och Mats Udd.

Maia Hirasawa bodde i Japan under ett år och fick uppleva jordbävningen som ägde rum under 2011. Något som satte sina spår, vilket också speglas på den stundande skivan.


"What I Saw handlar om livet själv. Den handlar om det svåraste jag gått igenom om längtan från ett sjukhusfönster, om osäkerhet och såklart om den stora kravlösa kärleken", skriver hon i ett pressmeddelande. 

Hon släppte sitt debutalbum Though, I'm Just Me (2007), en platta som gav henne utmärkelsen årets nykomling på P3 Guld-galan 2008. Två år senare gav hon ut GBG VS STHLM

LåtlistaWhat I Saw


01 You
02 Lights Are Out
03 Back To The Street
04 Still Think Of It
05 Thunder
06 Give Me
07 Please
08 What I Saw
09 No One Else But God
10 I Said I'm Gonna
11 Go To Sleep

ANNONCE