Nyhet

Se The Wire-stjärna i MGMTs nya video

Surrealistisk story med rejäla doser knark.

MGMT har tidigare under året släppt singeln Your Life Is A Lie, från sitt nyss utkomna självbetitlade album. Men efter skivsläpp passar det bra att släppa video. Och duon från New York sparar inte på krutet, utan passar på att bjuda på stjärnglans. Genom roller som Omar Little, i superhyllade TV-serien The Wire, och Chalky White, i nästan lika rosade Broadwalk Empire, har Michael K. Williams gjort sig ett rejält namn. Hur det kommer sig att han nu agerar huvudperson i videon till låten Cool Song No. 2 vet vi inte riktigt, men resultatet är i alla fall en surrealistisk knarkig historia som är väl värd ett par tittningar.

GAFFAs recensent Tina Berglund gillade MGMTs senaste album, gav skivan 5 av 6 stjärnor och skrev bland annat:


"MGMT har anammat en mörkare ljudbild, med avsevärt mer skrammel och brus och inger som helhet en ödesmättad känsla. Insikt efter insikt radar upp sig efter varandra på de tio spåren, i form av metaforer eller rakt-på-sak-ärlighet". Läs hela recensionen här.

Glöm inte heller bort att MGMT är Sverigeaktuella. De spelar på Cirkus i Stockholm 29 september, biljetter hittar du på gaffa.se/live.

ANNONCE