Nyhet

Vill göra kattljudsversion av osläppt hiphop-album

Insamlare behöver 45 100 dollar för att ro projektet i hamn.

I slutet på oktober släpper Run The Jewels sitt nya album RTJ2, något väldigt många säkerligen ser fram emot. Men av någon outgrundlig anledning finns det de som redan nu vill få till en re-recording av albumet. En omarbetning där all musik skulle utgöras av kattljud. Därför har denne någon tagit till Kickstarter, och försöker nu samla in 45 100 dollar för att ro projektet i hamn. Hur den summan är uträknad låter vi vara osagd, men skulle det gå igenom och dessutom gå med vinst kommer intäkterna skänkas till offer för polisbrutalitet och till försummade djur. Redan nu har över 2 000 dollar donerats, och det är 40 dagar kvar av insamlingen.

Och till de som säger att "jaja, kul initiativ, men det där skulle aldrig bli av även om pengarna samlades in" säger vi: El-P, en av de två medlemmarna i Run The Jewels där den andra är Killer Mike, skrev så här på Facebook:

"If this gets funded I will make this album. I will also donate all the proceeds to charity"


Så, vad väntar ni på alla hiphopkatt-lovers, in här och donera.

Är man sugen på mer Killer Mike och El-P väntar turné efter albumsläppet, och då stannar de såklart till i Sverige. Det blir Debaser Strand i Stockholm som står värd när amerikanerna gästar oss 16 december.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE