Nyhet

Svenska världstjärnor till världens största klubbfestival

Firar 20 år med 2200 (!) akter och 100 venues.

I Holland vet man hur man gör elektronisk dansmusik och man vet hur man skapar rejäla fester kring samma musikstil. Det är således inte så konstigt att världens största klubbfestival The Amsterdam Dance Event hålls i just Hollands huvudstad. I år firar festivalen 20 år och de gör det rejält. De räknar med att boka in omkring 2200 DJ:s och artister under festivalen som hålls 14 till 18 oktober och till de omkring 100 venues som kommer användas förväntar sig festivalen att sisådär 365 000 besökare dyker upp.

Nu har festivalen börjat gå ut med akter och ur svensk synvinkel öppnar de starkt. Det är inte bara väldigt stora namn som Alesso, Axwell ^ Ingrosso och Adam Beyer som är klara utan även mindre kända svenska akter som Kate Boy och Ida Engberg.

Kikar man på festivalens första släpp i övrigt är det väldigt imponerande. Såklart finns stora holländska stjärnor som Armin Van Buuren och Tiësto men också utländska storheter som David Guetta och Paul Oakenfold samt spännande producenter som Nina Kraviz.


För mer information om ADE bör ni klicka in er här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 


ANNONCE