Nyhet

Popstjärnor till ö-kalas

Ett helt gäng svenska stjärnor klara.

Sommaren ser musikfylld ut för Norrtäljeborna och Barnens ö krog och scen. Listan över band som ska spela där i sommar innehåller flera stora namn. Hittills är fem speldatum bokade i båthuset och den första spelningen ska äga rum 2 juli. Först ut är Club Killers som då ska ge en matinékonsert tillsammans med Vanna Rosenberg och på kvällen tar Club Killers an scenen igen då tillsammans med Anders Wendin, kanske mer känd under artistnamnet Moneybrother. Enligt Norrtelje Tidning väntas det även en hemlig gäst den 2 juli.

Inte nog med det så ska nu Bob Hund även inta båthuset och det gör det hyllade bandet 16 juli. Bob Hund är dessutom aktuella med ett nytt album som väntas komma i sommar, den är den första plattan på tre år.

Den 23 juli är det dags för Titiyo och Martin Hederos att ta över båthuset tillsammans med bandet Woodlands. Några dagar efter den spelningen, mer bestämt 30 juli, är det tid för Merit Hemmingson att spela.


7 augusti ska Dary och Månskensorkestern spela sin finska tango i båthuset på Barnens ö. Det kan komma ytterligare konserter och det kan bli konserter i restaurangen också, rapporterar Norrtelje Tidning.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE