Nyhet

Han sjunger ledmotivet till nya Bond-filmen

"Jag har aldrig färdigställt en låt så snabbt förut".

Nu har världsstjärnan Sam Smith bekräftat att det är han som kommer att sjunga ledmotivet till den nya Bond-filmen. Han tillkännagjorde via sin Instagram att han är mycket stolt över uppgiften, rapporterar The Guardian.

Tidigare har Smith sänt ut kryptiska meddelanden via sociala medier, där han antytt att det är han som kommer att framföra ledmotivet till Bond-filmen Spectre. På Instagram lade lade Smith ut bild som syns ovan. Bilden föreställer en bläckfisk som liknar den symbol som används av den fiktiva terroristgrupp som förekommer i Bondhistorien. Men ryktena är alltså inget som har kunnat säkerställas förrän nu. 

"Det här är en av de största höjdpunkterna i min karriär. Jag är hedrad över att äntligen få tillkännagöra att jag kommer att sjunga ledmotivet till nästa Bond-film. Jag är så hedrad över att få vara en del av detta brittiska, ikoniska arv. Att få ansluta sig till detta otroliga led av några av mina största inspirationer inom musiken", skriver artisten på sin Instagram-sida.  


Han ansluter sig nu till en skara musiker där bland annat Adele, Jack White, Tina Turner och Alicia Keys ingår sedan tidigare.

Sam Smith berättar efter ett möte med producent Barbara Broccoli och regissör Sam Mendes blev tillfrågad att skriva en låt till filmen. Sam Smith säger att han aldrig förr skrivit en låt så snabbt. Den skrevs i januari på endast 20 minuter.  Namnet på ledmotivet är Writing's On The Wall och släpps officiellt den 25 september.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE