Nyhet

Artistens nya roll: fotbollskommentator

GAFFA.se – allt om musik

TV-profilen Filip Hammar, artisten Magnus Carlson och Bosse Petersson gör sig redo att kommentera toppmötet mellan Malmö FF och Hammarby.

När Malmö FF tar emot Hammarby IF på söndag den 17 september är det första gången en allsvensk match har tre renodlat partiska kommentatorer som var för sig kommenterar matchen utefter de tre möjliga slutresultaten 1, X och 2. För hemmavinst kommenterar Malmö-supportern Filip Hammar, för oavgjort resultat kommenterar Bosse Petersson och för bortavinst kommenterar Bajen-fanatikern och Weeping Willows-frontaren Magnus Carlson.

LÄS OCKSÅ: Lägger ner efter 3 år – tackar Kent

– Att följa Hammarby har varit en naturlig del av mitt liv sedan 1976 och jag försöker att se alla matcher på plats eller via TV. Att nu få kommentera en match ska bli väldigt skoj, speciellt eftersom jag kommer att ta med Hammarbylegendaren och min stora ungdomsidol Klasse Johansson som bisittare. Dessutom är matchen ett av säsongens prestigemöten och man vill alltid spöa MFF, det är sedan gammalt, säger Magnus Carlson i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Ännu en musikpionjär har lämnat oss

Kommentatorerna är gratis att lyssna på och går att följa på Oddsets Facebooksida och på fotbollskanalen.se. Matchstart är söndag den 17 september klockan 17:30.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

ANNONCE