Nyhet

Jubilerande indiebolaget Startracks gör minifestival – släpper ny bokning

GAFFA.se – allt om musik

Startracks är ett av Sverige äldsta fortfarande aktiva indie-skivbolag. 1994 kom bolagets första release, Refuseds Pump The Brakes och sen dess har artister så som Fireside, Christian Kjellvander, Florence Valentin, Vasas Flora Och Fauna och många andra släppt skivor.

För att fira 25-årsjubileumet håller bolaget en kväll med sammanlagt åtta Startracks-artister från förr och nu på två scener. 

Sedan tidigare har man skickat ut Kristofer Åström, Rome Is Not A Town, Bedroom Eyes, Tiger Lou, Star Horse och nu står det klart att även Love Antell gör scenen.


Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister.

– Med album som Barn Av Amerika och Gatorna Tillhör Oss har Love Antell beskrivits som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare, och hans kampsånger sträcker sig även långt utanför huvudstadens gränser, hälsas det i ett pressmeddelande.

Han är för närvarande aktuell med EP:n Ideal Och Livet – den andra delen i en följetong av totalt tre släpp som inleddes med vårens EP Flytta På Molnen.


Startracks jubileumsfest sker på Kägelbanan i Stockholm, 22 februari.

LÄS OCKSÅ: Norrköpingsklubb avbokar festival efter påstådda nazistkopplingar

ANNONCE