Nyhet

Stjärnornas film premiär-streamas på Youtube

GAFFA– allt om musik

Filmen Guava Island där Childish Gambino och Rihanna spelar huvudrollerna kommer streamas på Youtube, skriver Pitchfork. Filmen är en del av den livestreaming som Youtube för första gången kommer att göra från Coachellafestivalens andra helg.

Youtube och Coachellafestivalen har i år samarbetat med att debutera programmet Coachella Curated som programleds av Jason Bentley från KCRW. Programmet kommer bland annat att innehålla liveframträdanden, minidokumentärer och intervjuer.

Childish Gambino lade i augusti förra året upp en bild på honom och Rihanna från filminspelningen, som ägde rum på Cuba. 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rihanna and Donald Glover on set in Cuba for rumored movie “Guava Island” directed by Hiro Murai cred: @gambinoloves @ann_i999

Ett inlägg delat av Childish Gambino News (@childishnews)

Trailern till Guava Island hade premiär på Donald Glover’s PHAROS festival på Nya Zeeland i november förra året. Filmen är regisserad av Hiro Murai som tidigare varit med och gjort musikvideon till låten This Is America. Det ryktas också om att filmen kan vara ett visuellt album.

LÄS OCKSÅ: Bekräftat: Beyoncédokumentär till Netflix – se trailern här

ANNONCE