Nyhet

ASAP Rocky: "Alla från orten kommer in gratis"

GAFFA.se – allt om musik

ASAP Rocky är tillbaka i Sverige efter sommarens uppmärksammade besök, som slutade i flera veckor på Kronobergshäktet och slutligen en misshandelsdom för stjärnan.

Inför Sverigebesöket och spelningen i Globen har ASAP sagt sig vilja besöka ungdomar i förorten, något världsstjärnan gjort under dagen. Vid lunchtid på onsdagen lämnade rapparen sitt lyxhotell på Östermalm och åkte till Fryshusets grundskola i Stockholmsförorten Husby.

– Han hälsade på elever och besökte vår musikstudio som finns på skolan där vi lär ungdomar att producera musik. Han träffade ungdomarna, peppade dem att de skulle fortsätta med musiken. Ungefär så. Fryshuset jobbar ju med ungdomar i förorten, så jag misstänker att det var därför han kom till just oss, säger Nina Frödin, lärare på skolan, till DN.

ASAP själv dokumenterade besöket på sin Instagram-story där han även kom med ett löfte:

”Alla som bor i förorten i Sverige kommer in gratis på min konsert ikväll." 

Biljettåterförsäljaren AXS meddelade under onsdagseftermiddagen att ett begränsat antal biljetter nu finns tillgängliga för ynka 1 krona styck. Biljetterna köps genom ASAP Rockys Instagram

”Som en del i A$AP Rockys led i att ge tillbaka till sin community har ett begränsat antal biljetter för 1 krona nu släppts upp till kvällens konsert. Dessa biljetter finns tillgängliga via A$AP Rockys Instagram story. VIKTIG INFORMATION: Av säkerhetsskäl måste ALLA besökare till konserten ha en giltig biljett. Dessa biljetter finns endast tillgängliga via A$AP Rockys Instagram story”, skriver AXS på sin hemsida.

 

gallery_large

LÄS OCKSÅ: Malou von Sivers: "Jag låtsades svimma för att få komma in och träffa dem"

 

ANNONCE