Nyhet

Slash ger glädjande Guns N' Roses-nyheter

GAFFA.se – allt om musik

I en intervju med TVK's Rock City avslöjade Guns N’ Roses gitarrist Slash att bandet jobbar på ett nytt album.

"Axl, Duff, jag och Richard har alla prata om det … det finns redan material och grejer för ett nytt album”, berättar Slash i intervjun.

Han fortsätter: ”Men det är bara det, med Guns N’ Roses kan du inte säga: 'det finns en plan och det kommer bli såhär', för det är inte så det funkar. Så, det enda sanna svaret man kan ge är att vi hoppas släppa en ny skiva, och så får vi se. Det som händer händer.”


Kolla in hela intervjun här: 

Artikeln fortsätter under videon. 


LÄS OCKSÅ: Därför kommer Foo Fighters aldrig splittras

2008 släpptes det senaste Guns N’ Roses-albumet, Chinese Democracy. Dock fanns då endast Axl Rose kvar från bandets original-line-up. Men 2016 återförenades nästan hela original-line-upen när Axl, Slash och basisten Duff McKagan åkte på turnén ’Not in This Lifetime Tour’.

I en intervju förra året hintade även Axl Rose om ny musik. När han fick frågan om han övervägt att spela in nytt material med den nuvarande line-upen svarade han: ”Just nu ligger fokus på turnén och spelningarna, men alla verkar komma överens så man vet aldrig.”


Det senaste albumet som Rose, Slash och McKagan medverkade på tillsammans var The Spaghetti Incident?, som släpptes 1993.

LÄS OCKSÅ: Bert Karlsson anklagar mello-bidrag för "gravplundring"  

ANNONCE