Nyhet

Artister bojkottas – till stöd för stadens basketlag

GAFFA.se – allt om musik

Det är nu bara fyra lag kvar i slutspelet av den nordamerikanska basketserien NBA. Inför matchen mellan lagen Toronto Raptors och Milwaukee Bucks där båda lagen tävlar om en plats i finalen så har en radiokanal tagit ställning. Stationen 103.7 KISS FM i Milawakuee bojkottar Drake fram tills att finalen har spelats för att stödja Milwaukee Bucks skriver Billboard. Drake är ett stort fan och ambassadör för motståndarlaget The Raptors.  

Det var programledarna Riggs & Alley på radiokanalen som annonserade under deras morgonshow att de skulle ta en paus från att spela Drake till basketserien är över. Med det sagt så raderades Drakes låt In My Feelings från deras spellista.

Som svar på detta valde radiokanalen Torontos KiSS 92.5 att sluta spela Steve Miller Band som enligt kanalen är den mest kända artisten från Milwaukee.

Det har tidigare cirkulerat spekulationer kring att Drake skulle bära på en förbannelse. Torontorapparen har fått ett rykte kring sig att bära på otur då flera stora sportstjärnor, efter en träff med stjärnan, har haft otur på planen eller råkat ut för olyckor under spel.

LÄS OCKSÅ: Avslöjandet: Veronica Maggio och Hov1 gör gemensam sak

ANNONCE