Nyhet

Sveriges elektroniska popscen lever – här är 2 dagsfärska singlar du bör kolla in

GAFFA.se – allt om musik

I december skrev GAFFA om det nystartade bolaget The Future Sound of Stockholm med kärleksfull nisch åt elektronisk popmusik. Idag släpps färska singlar från kommande juni-album av The Land Below och Azure Blue som ges ut av Hybris med flera och med FSOS som naturlig samarbetspartner eftersom bolaget grundats av Tobias Isaksson.

– Mitt kommande album är "berättelsen om oss" och tillägnat min flickvän som i sin tur har regisserat en superfin musikvideo till min The Rose som kommer snart, säger Tobias Isaksson, aka Azure Blue, till GAFFA och fortsätter:

– Jag tänker väldigt filmiskt kring skivan och Millions Of Stars är lite av berättelsens katarsis. Jag tycker att det finns en vacker melankoli i romantik och en sublim blå nyans även i lycklig kärlek. Synd att Chris Isaak annekterat titeln Forever Blue.

The Land Below släpper i sin tur singeln Walk Like Nothing:


– Låten handlar om en person som går så hårt fram att andra tar skada. Som kommer undan med det trots att alla ser och hör. Jag har försökt skala av produktionen så mycket jag bara vågat och efter tio års syntande nu låtit gitarren ta plats igen.

KRÖNIKA: ”Stockholmare är äckliga”

ANNONCE