Nyhet

Superstjärna i en helvetisk smärta

GAFFA.se – allt om musik

Den kanadensiska superstjärnan Céline Dion skulle ha påbörjat en ny konsertserie i Las Vegas till november, men har nu fått skjuta upp konserterna från november till februari, skriver The Guardian. I ett uttalande beskrivs det att Dion lider av svåra och ihållande muskelkramper, och därför inte har kunnat repetera inför konserterna.

– Jag är förkrossad. Mitt team och jag har arbetat med vår nya show under de senaste åtta månaderna och jag är verkligen ledsen att inte kunna börja i november, sa Dion i samband med de ändrade planerna.

Den nya konsertserien, som skulle ha startat i november, är en uppdaterad version av den förra hon höll i Las Vegas, med titeln Céline.

År 2019 släppte Dion sitt första album på sex år med titeln Courage. I samband med släppet började sångerskan på en världsturné innan coronapandemin satte stopp för det. Turnén kommer att återupptas i maj, och Dion kommer då bland annat att ta sig till Stockholm och Friends Arena för att ge en konsert den 20 augusti 2022. 


Sedan debuten för 40 år sedan har Céline Dion sålt mer än 250 miljoner album och fått fem Grammy Awards, sju American Music Awards och två Oscars. Hon har många internationella hits på sitt CV, inklusive klassiker som Think Twice, It's All Coming Back To Me Now, I'm Alive, I Drove All Night och My Heart Will Go On.



LÄS OCKSÅ: En person avled under en Phish-konsert

ANNONCE