Nyhet

Ställer in arenaspelning i Sverige ännu en gång – återhämtar sig från hälsoproblem

GAFFA.se – allt om musik

Den kanadensiska superstjärnan Céline Dion skulle ha påbörjat en ny konsertserie i Las Vegas till november 2021, men sköt sedan upp konserterna, skrev The Guardian. I ett uttalande beskrevs det att Dion lider av svåra och ihållande muskelkramper, och därför inte har kunnat repetera inför konserterna.

– Jag är förkrossad. Mitt team och jag har arbetat med vår nya show under de senaste åtta månaderna och jag är verkligen ledsen att inte kunna börja i november, sa Dion i samband med de ändrade planerna.

Den nya konsertserien, som skulle ha startat i november 2021, är en uppdaterad version av den förra hon höll i Las Vegas, med titeln Céline.

År 2019 släppte Dion sitt första album på sex år med titeln Courage. I samband med släppet började sångerskan på en världsturné innan coronapandemin satte stopp för det två gånger om. Turnén var tänkt att återupptas i maj, och Dion skulle då bland annat ta sig till Stockholm och Friends Arena för att ge en konsert den 20 augusti 2022. 

Nu meddelar Aftonbladet att hon ställer in den svenska konserten för en tredje gång då hon fortfarande återhämtar sig från hälsoproblemet.

– De goda nyheterna är att jag mår lite bättre, men det går väldigt långsamt och det är väldigt frustrerande för mig. Jag får behandling från mina läkare, tar mediciner, men jag upplever fortfarande lite spasmer och det tar mycket längre för mig att återhämta mig än jag hade hoppats på. Jag måste vara i toppform när jag är på scenen. Jag längtar verkligen, men jag är inte riktigt där än, säger Céline Dion i ett uttalande.

Nytt datum för spelningen i Stockholm blir nu 30 september 2023.


Sedan debuten för över 40 år sedan har Céline Dion sålt mer än 250 miljoner album och fått fem Grammy Awards, sju American Music Awards och två Oscars. Hon har många internationella hits på sitt CV, inklusive klassiker som Think TwiceIt's All Coming Back To Me NowI'm AliveI Drove All Night och My Heart Will Go On.

LÄS OCKSÅ: Håkan Hellström höll överraskningskonsert – polisen utreder brott

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE