Nyhet

Dave Mustaine kissade på golvet i Vita Huset – ”Jag var tvungen”

GAFFA.se – allt om musik

Under den pågående Nordamerikanska turnén The Metal Tour Of The Year gjorde Megadeths frontman och Metallicas forne gitarrist Dave Mustaine en bekännelse. Den skedde under ett mellansnack i söndagens spelning, skriver Blabbermouth.

Han besökte Vita Huset 1992 under en kampanj kallad Rock The Vote. Enligt mellansnacket, som kan ses nedan, besökte han också Vita Husets toalett där han tydligen utförde sina behov utanför rekommenderat område.

– Jag vill att ni ska veta att jag har levt i USA under olika eror och sett olika saker, och en sak i vårt land som gör mig mest stolt av allt är ni. Sättet som ni beter er på och sättet som … Som metal community. Det finns många människor därute som säger saker och skämmer ut sig själva. Och jag vill att ni ska veta hur stolt jag är över att representera er. När jag var i Vita Huset, var jag så stolt över att kunna gå dit och säga "Fuck you. Tror ni att vi är dumma? Vi är inte dumma, motherfuckers", berättar Mustaine.


Applåder följer. Han fortsätter:

– Förresten, när jag var i Vita Huset, gick jag till den kungliga, vad fan den nu heter, Vita Husets toalett och jag kissade på golvet. Jag var tvungen. Jag var tvungen.


För den som besöker någon av konserterna, kan man utöver blottande mellansnack också få lyssna på Lamb Of God, Trivium och In Flames, som gästar turnén tillsammans med Megadeth.

LÄS OCKSÅ: Megadeth-basisten talar för första gången ut efter att han fick sparken

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE