Nyhet

Himlen Runt Hörnet fyller 30 år – Lisa Nilsson ger konsert

GAFFA.se – allt om musik

När Lisa Nilssons album Himlen Runt Hörnet fyllde 25 år firades det med utsålda kvällar på både Göta Lejon och Mosebacketerrassen – följt av en turné runt om i landet. Där framförde hon bland annat skivans alla låtar från början till slut. I år fyller skivan 30 år och det firas återigen på Mosebacketerrassen.

– Det ska bli fantastiskt att samla hela jubileumsbandet och fira 30 år med Himlen. Vi har knappt fått spela ihop alls under lång tid och efter allt vi gått igenom blir det härligt att få återse vår publik och spela under Stockholms himlavalv igen, hälsar Lisa Nilsson i ett pressmeddelande.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 över hela Norden då hon släppte sitt tredje album Himlen Runt Hörnet. Några av hennes största hits Varje Gång Jag Ser Dig, Allt Jag Behöver och titelspåret är från genombrottsskivan. 

Förutom spelningen på Mosebacke firas 30-årsjubileet med att släppa en jubileumsutgåva av Himlen Runt Hörnet – både som LP och CD. Skivan ges ut den 26 augusti och kommer finnas till försäljning på Mosebacke under konserten den 7 september. 

Konsertbiljetterna släpps imorgon tisdag den 26 april klockan 10:30 på allthingslive.se/lisa.

VÄRLDENS BÄSTA LÅT: Hoppingivande allsångsklassiker

Följ spellistan "Pop På Svenska" för de senaste låtarna:

ANNONCE