Nyhet

Beyoncé ställer MeToo-krav inför kommande turné

Även alkohol och droger ska enligt uppgifter förbjudas.

Beyoncé ska enligt uppgifter låta medlemmar av hennes crew genomgå MeToo-kontroller inför kommande världsturné, rapporterar NME.

Hennes dansare, band och crew är inställda på att ha bakgrundskontroller innan turnén startar i ett försök att "göra turnén till en säker och vänlig arbetsmiljö", enligt The Sun, och för att förhindra tillfällen av sexuellt missbruk.

En källa föreslog också att alkohol och droger skulle förbjudas både på repetitioner och på själva turnén.


– Beyoncé vet att de nya spelningarna kommer att kräva intensiv koreografi och precision, så alla måste vara rena och nyktra. Det blir inget galet festande på vägen heller.

LÄS OCKSÅ: "Beyoncé ändrar låtar på albumet efter kritik"

Artisten ska också ge crewet tillgång till psykisk hälsostöd och resurser.


– Hon vet att människor är lyckligast när de vet att deras välbefinnande är uppfyllt, och vill använda det hon har lärt sig i verksamheten för att föregå med gott exempel, fortsatte källan.

Datumen för Renaissance-turnén har ännu inte meddelats, men turnén tycks bekräftas redan i oktober när sångaren auktionerade ut, vid den femte årliga Wearable Art Gala, "två konsertbiljetter till Beyoncés Renaissance 2023-turné" tillsammans med en backstage turné från Beyoncés mamma, Miss Tina. Turnén är planerad att starta sommaren 2023.

LÄS OCKSÅ: "Vem bet Beyoncé?"


ANNONCE