Nyhet

Ozzy Osbournes hälsa hotar kommande turné

Artisten avslöjar att han "inte kan gå så mycket alls".

Ozzy Osbourne har delat en uppdatering om sina pågående hälsoproblem och erkänner att han fortfarande har problem med att gå efter sina senaste operationer, rapporterar NME.

Den tidigare Black Sabbath-frontmannen genomgick en stor operation tidigare i år som hans fru Sharon sa skulle "avgöra resten av hans liv". Även om operationen gick bra har Osbourne nu avslöjat i en intervju med SiriusXM att han fortfarande kämpar.

– Det är så jävla tufft för, jag menar, jag vill vara där ute. Jag vill göra det. Den här jävla operationen gjorde den här killen. Fan, du har ingen aning, berättar Osbourne.


Han avslöjade att operationen var nödvändig för att förbättra hans livskvalitet, men också för att förhindra att han blev allvarligt förlamad:

– Den kirurgen sa till mig att om jag inte opererades skulle det finnas en risk att jag skulle bli förlamad från nacken och nedåt.

LÄS OCKSÅ: "Ozzy slopade LSD efter konversation med häst – 'då räckte det för mig'"


Han sa också att han är osäker på om han kommer att vara tillräckligt bra för att ge sig ut på sin planerade turné 2023, som redan har skjutits upp flera gånger på grund av hans pågående hälsoproblem. Osbourne gjorde ett överraskande framträdande vid avslutningsceremonin av årets Commonwealth Games i sin hemstad Birmingham men gjorde det med hjälp av ett ryggstöd.

– Saken är att mitt huvud är okej, min kreativitet är okej, min sång okej, men jag kan bara inte gå mycket nu, tillade han.

– Jag kan inte börja berätta hur jävla frustrerande livet har blivit. Det är fantastiskt hur man går med i livet och en dum sak kan förstöra allt under lång tid. Jag har aldrig varit sjuk så här länge i mitt liv.


Osbourne avslöjade att han levde med Parkinsons sjukdom redan 2020.

Han släppte sitt nya album, Patient Number 9 i september i år. Han nominerades till fyra Grammys för albumet, vilket markerar de flesta nomineringar han någonsin har fått för en enda studioskiva.

LÄS OCKSÅ: "Ozzy Osbourne tackar Satan för skyddet mot coronaviruset"


ANNONCE