Nyhet

Paramore och The 1975 om deras dröm om att samarbeta

"Låt oss göra det."

Paramore och The 1975 har diskuterat potentiella planer för ett framtida samarbete, rapporterar NME. Det kommer efter att Hayley Williams nyligen hyllat The 1975s frontman Matty Healy i en intervju med KROQ.

– Det har varit mycket uppskattning från andra artister, och Matty från The 1975 skickade ett riktigt fint meddelande till mig och killarna, säger hon och fortsätter:

– Han var verkligen uppmuntrande. Han såg mig prata om en av deras låtar och han skrev en lång grej om This Is Why och om hur han har kommit till varje Manchester-show som vi någonsin har spelat. Han sa att han älskar bandet och hoppas att vi ses. Så, om du lyssnar, låt oss göra det.


Under en intervju med Audacy spelades klippet upp för Healy. Han blev ödmjuk över hennes beröm och säger:

– Det är så häftigt. Vi pratade om att hon har sagt så fina saker om bandet och jag tyckte att det var lite av en ursäkt för att prata med Hayley från Paramore, eller hur? Och ja, jag tror att de precis har turnerat klart och vi har sagt att vi skulle försöka umgås någon gång.

Healy fortsätter:


– Även om Paramore är i samma ålder som oss, [när] de debuterade var de mycket yngre än oss. Men de kommer alltid att vara ett väldigt speciellt band för oss.

LÄS OCKSÅ: "Lana Del Rey släpper nytt album i mars"

ANNONCE