Nyhet

Rihanna väntar barn med ASAP Rocky

GAFFA.se – allt om musik

Det har gått ett antal år sedan Rihannas senaste album, men i slutet av förra året så ryktades det om att musikerns efterlängtade nionde studioalbum kommer att se dagens ljus inom en snar framtid. Den nya musiken ska också vara "helt annorlunda" från Rihannas tidigare släpp, det skrev NME.

I en intervju med Associated Press i september sa Rihanna följande om sin nya musik:

– Du förväntar dig inte vad du kommer att höra, tänk bara på det. Vad du än vet om Rihanna så kommer det inte att vara det du kommer höra. Jag experimenterar verkligen och musik är som mode, det ska finnas plats för att leka, jag ska kunna gå med precis de kläder jag vill och behandla musik på samma sätt. Så jag har roligt och [musiken] kommer att bli helt annorlunda.

Hennes pojkvän, rapparen ASAP Rocky, gjorde 2019 ett uppmärksammat besök i Sverige, som slutade i flera veckor på Kronobergshäktet och slutligen en misshandelsdom för stjärnan. Det var i samband med en spelning i huvudstaden som ASAP och delar av hans entourage häktades av svensk polis efter att de ska ha misshandlat en 19-årig man på en gata i staden, de åklagade yrkade på att de agerat i självförsvar men förblev ändå häktade under en tid. Domen blev tillslut en villkorlig frigivning och betalning på en ganska modest summa i skadestånd till offret. Frigivningen gavs utan krav om att återvända till Sverige för ytterligare rättsliga påföljder.

Men nu är det desto gladare nyheter vi nås av när paret utannonserar att de ska bli föräldrar, då Rihanna är gravid. Detta meddelade paret genom gemensamma bilder på Instagram.


 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Rihanna (@rihannaofficlal)LÄS OCKSÅ: Kanye West avslöjar nytt albumsläpp

ANNONCE