Nyhet

Ricky Martin anklagas för incest – ”Osant och äckligt”

Ricky Martin nekar till anklagelser om både incest och trakasserier. Om han fälls så riskerar han 50 års fängelse.

Den 50 år gamla artisten Ricky Martin har fått kontaktförbud mot en person som nu uppges vara hans syskonbarn. Han nekar till anklagelserna om att han skulle haft en relation med 21-årige Dennis Yadiel Sanchez som är den som har anmält sångaren, enligt Marca.

Uppgifterna kommer från Eric Martin, Ricky Martins bror, och visar de sig stämma så riskerar artisten 50 års fängelse för incest vid en fällande dom. Rickys försvar menar istället på att personen som har stämt honom lider av psykiska problem.

– Ricky Martin har naturligtvis aldrig varit – och skulle aldrig vara – involverad i någon form av sexuell eller romantisk relation med sitt syskonbarn, säger försvarsadvokaten Marty Singer som företräder artisten i en intervju med New York Post.

Han fortsätter med att säga att det inte bara är osant utan även äckligt och att de hoppas att mannen som står bakom anklagelserna får den hjälp han akut anses behöva. 

Ricky Martin bor på Puerto Rico tillsammans med sin svenska man Jwan Yosef och deras barn. Enligt El Vocero, en nyhetstidning hemmahörande på ön, så står det i dokumenten som är inlämnade till rätten att målsägande dejtade Ricky i sju månader innan det tog slut. Han hävdar att artisten inte ska ha accepterat uppbrottet och ville därför se ett kontaktförbud efter att artisten ska ha fortsatt besöka målsägandes bostad. Detta skriver Aftonbladet.


Rättegången inleds den 21 juli.

LÄS OCKSÅ: Kanye West stäms för avhopp från Coachella

ANNONCE