Nyhet

Testament byter trummis – tidigare medlem i Slayer

GAFFA.se – allt om musik

Thrashlegendarerna i Testament meddelade i tisdags att de tar in en ny trummis. Dave Lombardo, som tidigare spelat med Slayer, Suicidal Tendencies och Mr. Bungle, kommer än en gång att ingå i bandets line-up, enligt Metal Injection.

Lombardo spelade med Testament mellan 1998-1999, och sångaren Chuck Billy berättar för sajten att bandet är mer än överväldiga över att åter välkomna honom:

”Vi är så exalterade över att än en gång dela scen med Lombardo. Dave bidrog med enorm kraft när han gick med i bandet för The Gathering, och vi är i extas över att få se vad han kommer att ta med sig tillbaka till Testament.”


Den nygamle trummisen berättar själv att återföreningen var menad att ske. ”Jag har ingen tvekan om att vår kemi kommer plockas upp exakt där vi lämnade den. Ren brutalitet väntar”, säger Lombardo till sajten.

Bandet presenterar sin nya trummis i ett inlägg på Instagram där de bland annat skriver:

”Den här trummisen är en nyckel i Testaments avtryck i metalhistorien. Bandet är väldigt exalterade att välkomna en av de bästa trummisarna i heavy metal … Välj, en på hundra, jag bryr mig inte om vem du har på listan, det finns bara en trummis som är bäst, Dave Lombardo!”


 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Testament Legions (@testamentofficial)

LÄS OCKSÅ: Det var mer thrash förr


ANNONCE