Nyhet

Konsert fick utrymmas – under första låten

Under helgen genomförde Kite en utsåld spelning på Konserthuset i Örebro. Men inte utan problem. Under första låten gick brandlarmet.

Hela byggnaden tvingades utrymma under första låten när Kite spelade i Konserthuset under fredagskvällen i Örebro.

Det var ett brandlarm som fick hela lokalen att utrymmas. Efter en kylig väntan utanför Konserthusets entré fick däremot Kite börja om utan bekymmer.

När Kite tidigare i november spelade på Film Studios i Göteborg var GAFFA på plats och gav fem av sex stjärnor i betyg. Nedan kan du läsa utdrag från konsertrecensionen:


"Mot slutet tornar en oväntad Jonny Boy upp sig som den ultimata temalåten för klubbnätter och förlorad ungdom. Folk strömmar till från UV-ljus-pizzarummet bredvid (ja, ett sådant fanns). Nävar skjuter upp i luften och jag förnimmer en tår i ett öga som kanske är mitt eget.

Vid vägs ände får vi höra en ny låt som på bästa hard style-manér piskar upp både bpm och hjärtfrekvens. Blixtrande strobbar, ledkannor och spegelreflexer möts i ett samlat epileptiskt anfall av ljus. Tänk Batman-lyktan på tjack. Det blir tyst och mörkt och kvar i luften är bara svett, kondenserande rökvätska och känslan av att Kite nog är Sveriges näst bästa liveband."

LÄS OCKSÅ: "Piskar upp både bpm och hjärtfrekvens"


ANNONCE