Nyhet

Rita Ora svarar på rykten om att hon var Beyoncés "Becky with the good hair"

Texten på 2016 års spår Sorry har inspirerat till många spekulationer under åren sedan.

Rita Ora har svarat på rykten om att hon är "Becky with the good hair" från Beyoncés låt Sorry, rapporterar NME.

Texten, med på en låt från 2016 års prisade Lemonade, verkar anspela på en otrohetsaffär mellan popstjärnans make Jay-Z och en annan kvinna, som av Beyoncé kallas "Becky with the good hair".

Sedan släppet av låten har det förekommit en hel del spekulationer om kvinnans identitet men inget bekräftat från någon sida.


I en ny intervju med Louis Theroux Interviews tillfrågades Ora om rykten om att hon var den beryktade Becky, till stor del eftersom att hon var signad på Jay-Z:s Roc Nation-bolag och blev fotograferad med ett "J"-halsband.

– När Beyoncé släppte sitt album ringde det upp en mystisk kvinna som Jay-Z påstås ha varit otrogen med, förklarade Theroux och Ora skrattade.

– Sedan, någon gång under 2016, i samband med Lemonade, postade du en bild på dig själv med citroner på din bh och ett "J" runt halsen.


Ora svarade:

– Herregud, det var bokstavligen en slump. Jag tänkte inte ens på det, jag lovar. Och det var inte ett J, det var ett R. Det hade snurrat ihop sig och sedan såg det ut som ett J.

På frågan om halsbandet var "designat för att skapa rykten" svarade Ora:


– Nej, det hade ingenting... Nej, det var min egen design med ett underklädesföretag som heter Tezenis som jag arbetade med.

– Det här är vad jag menar – en nypa salt. Du måste ta saker med en nypa salt. Och det är det som är galet. Jag var tvungen att bara vänta igenom det tills en god vän till mig, Katy Perry, gav mig ett roligt märke där det stod "inte Becky".

LÄS OCKSÅ: "Fleetwood Macs Christine McVie är död"


ANNONCE