Nyhet

Dockteater spelar metal – barn moshar

Dockan Jack Distortion gör succé bland barnen och har till och med spelat på Download Festival.

Den chilenska dockteatergruppen Bullicio Puppets bjuder inte sin publik på vilken föreställning som helst. Med låtar från band som Metallica, Slayer och Slipknot, framför dockan och karaktären Jack Distortion konserter med metal-tema för en publik i de betydligt yngre åldrarna.

Bakom dockan och projektet finns grundaren Fabian R Salazar Albornoz som, gömd i svarta kläder, styr dockans rörelser och peppar barnen i publiken, enligt Louder Sound.

I flera klipp delade på sociala medier syns barn glatt headbanga, hoppa, mosha spela luftgitarr och springa i en circle-pit med ballonger.


@jack_distortion #puppets #kids #metal #slipknot ♬ People = Shit - Slipknot

 

Med dockan Jack Distortion i spetsen, fullt utrustad med plastgitarr och långa orangea dreadlocks, har Bullicio Puppets gjort succé jorden runt och till och med spelat på Download Festival 2019.


– Jag tycker om det, det är en passion, därför tillverkar jag dockor som spelar musiken jag gillar, berättade Albornoz i en intervju med bloggen Broke Man Music från 2016.

Se fler klipp nedan:

@jack_distortion #kids #jack #rock #colegios #semanasdelrock #metal #metalhead #metalheads ♬ Hardwired - Metallica


@jack_distortion semanas del rock!!! #kids #vanhalen #metalhead #metalheads #puppets #metalparty ♬ sonido original - Jack Distortion

LÄS OCKSÅ: DUK MED TECKNINGAR FRÅN THE BEATLES ÅTERFUNNEN EFTER 55 ÅR

ANNONCE