Nyhet

Feltryck på Slipknots nya album övertäckt med klistermärke

"Någon klantade till det och dubbelkollade inte med oss.”

För snart två veckor sedan släppte Slipknot sitt nya album The End, So Far. Eller var det The End For Now … ? En del fans har nämligen upptäckt ett feltryck på sina fysiska kopior av albumet, enligt Loudwire.

I en Reddit-tråd skriver ett fan: ”Har fler fått sin vinyl med ett klistermärke som försöker dölja feltrycket?”, med tillhörande bild på albumet där titeln mycket riktigt lyder The End For Now. Trådskaparen håller också i ett klistermärke som bär den officiella titeln.


Användare bekräftar tråden igenom att de råkat ut för samma sak, oavsett format, vilket också inkluderar kassett-versionen. Enligt Loudwire ska klistermärket med den felaktiga titeln ha suttit på plasten som vinylen är förpackad i.

I en annan ”ask me anything”-tråd bemötte frontmannen Corey Taylor missen, där en användare frågar om anledningen bakom namnbytet. Taylor svarade då: ”The End, So Far var det korrekta namnet. Någon klantade till det och dubbelkollade inte med oss.”


Albumet har hittills fått blandade recensioner och tilldelades fyra av sex stjärnor av GAFFAs Andreas Trella, som bland annat skriver:

”Topparna är höga där spår som The Chapeltown Rag, Warranty och H377 injicerar blodet med den där otroliga energi få andra band lyckas med. Men dessvärre plågas även The End, So Far av lite för många spår som känns rätt oinspirerade. Det låter väl aldrig direkt dåligt, men det är för många låtar som mest låter som svagare versioner av tidigare verk.”

Läs hela recensionen här.


LÄS OCKSÅ: GUIDE: 38 FÄRSKA SKIVOR DU BÖR KOLLA IN

ANNONCE