Nyhet

Grimes delar info om nytt album och eventuella alvöron

"Jag och min vän gjorde klart den sista låten på plastikkirurgi-kliniken för jag fick inte lämna den."

Den kanadensiska musikern, sångaren, låtskrivaren och producenten Grimes har färdigställt sitt nya album och eventuellt fixat alvöron, enligt Consequence Of Sound.

I en tweet från helgen delade artisten en bild av sig själv med bandage runt huvudet.

”Jag gjorde något galet!”, skrev hon som bildtext.

I en tidigare tweet från augusti sökte artisten rekommendationer på skönhetsingrepp och frågade sina följare vad som skulle kunna passa.

”Alvöron är inte ett alternativ, det är ett separat projekt”, skrev hon då, som en hint om att idén redan grott ett tag, enligt Consequence.

Vad som gömmer sig under bandaget återstår att se. Utöver bilden delade hon också med sig om information om sitt nya album:

”Albumet är klart och vi mixar. Jag och min vän gjorde klart den sista låten på plastikkirurgi-kliniken för jag fick inte lämna den och vi skrattade åt att det var ett så givet Hollywood-moment. Jag har 20 låtar så kanske BOOK 1 och BOOK 2? Funderar över format/låtlista”, skriver Grimes på Twitter.

Consequence skriver också att Grimes har ett samarbete med The Weeknd på gång, men att det blivit försenat på grund av att hon under en period varit sjuk.

LÄS OCKSÅ: 50 CENT STÄMMER PLASTIKKIRURG EFTER DISPYT OM PENISFÖRSTORING
ANNONCE