Nyhet

Megan Thee Stallion om tiden efter skjutningen: "Förödmjukad"

Artisten sköts i foten av sin nära vän. Därefter blev hon hånad och misstrodd. Nu öppnar Megan Thee Stallion upp om tiden efter skjutningen.

Tre år har snart gått sedan artisten och rapparen Megan Thee Stallion sköts i foten av vännen och musikerkollegan Tory Lanez. Han dömdes och ansågs skyldig för dådet i december 2022.

För ELLE berättar Thee Stallion om att Lanez försökte skämta bort händelsen, vilket fick flera människor på sociala medier att skapa memes och konspirationsteorier.

– Jag överlevde inte bara att bli skjuten av någon som jag litade på och betraktade som en nära vän, utan jag övervann den offentliga förödmjukelsen av att få mitt namn och rykte nedsmutsat av den personen när hela världen såg på, säger hon till tidningen.


Artisten menar att hon ville hålla skjutningen privat och att det var gärningsmannen som gjorde det offentligt. Thee Stallion beskriver hur hon länge försökte låtsas som att allt var okej, trots att det snarare var tvärtom.

– Sanningen är att jag började falla in i en depression.

Hon klargör även att det blir den sista gången hon uttalar sig om incidenten, som hon menar har gjort hennes liv till ett helvete.


– Jag väljer att ändra mitt narrativ eftersom jag är mer än bara mitt trauma, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Ny bevisning offentliggjord i Tory Lanez och Megan Thee Stallion-fallet

ANNONCE