Nyhet

Sjuåring skrev brev till Taylor Swift – det här fick hon tillbaka

Den unga flickan besökte stjärnans konsert med sin mamma, på uppdrag att leverera ett speciellt brev till Swift.

Taylor Swift förverkligade ett ungt fans dröm under The Eras turnéstopp i Las Vegas, när en sjuåring vid namn Bella gav sig ut på ett uppdrag för att skicka ett brev till sin favoritsångerska, rapporterar NME.

Bellas mamma, Gina Lanzino, delade med sig av detaljerna angående brevet på TikTok och sa att hennes dotter skrev texten precis innan konserten. Enligt Lanzino stod det i brevet: "Kära Taylor, jag är ditt största fan. Min favoritfärg är… vad är din?"

När de kom till arenan förklarade Lanzino att Bella fick en öppning för att få sitt brev levererat till Swift när hon närmade sig en vaktmästare, som gick med på att göra sitt bästa och leverera lappen. Sedan, under showen, får Bella och hennes mamma en uppdatering.


"Vi var ungefär halvvägs genom showen när några människor kom till våra platser och frågade efter Bella. Jag hade faktiskt glömt brevet då, och jag sa: 'Det är min dotter, vad är det som händer?' Och de säger: 'Vi ville ge det här till dig', och det var brevet Bella gav till Taylor och hon [Taylor] hade skrivit tillbaka. Hon [Bella] skrev sin sittplats på baksidan, men jag trodde verkligen aldrig på en miljon år att det här skulle komma tillbaka till henne. De filmade att min dotter fått brevet för att de ville skicka tillbaka det till Taylor."

Gesten är bara en av många Swift har gjort tidigare. Tidigare under den pågående The Ears-turnén, gjorde popstjärnan ett löfte till en 13-åring som hade biljetter för att se henne live 2018, men råkade ut för en olycka som resulterade i brännskador som täckte 65 procent av hennes kropp. Swift bjöd in henne som en speciell gäst under öppningsdatumen i Glendale, Ariz.

Se Bellas mamma berätta om hur Swift tog emot dotterns brev i videon nedan.


 

@momlifepartyof4 Quick little Taylor Story time! Yes, I’m using the bold filter because mama is exhausted 😂 Thank you @taylorswift @taylornation for making my girl so happy! #erastour #erastourtaylorswift #erastourlasvegas #vegas #taylorswift #taylornation ♬ original sound - Gina

LÄS OCKSÅ: KICKSTARTEN: Taylor Swifts första turné på fem år är igång


 

ANNONCE