Nyhet

Mick Fleetwoods restaurang på Hawaii nedbrunnen

Kraftiga skogsbränder härjar på ön Maui i Hawaii, vilket bland annat resulterat i ett stort antal dödsfall och förstörda byggnader.

En av de som påverkats av bränderna är Fleetwood Macs medgrundare och trummis, Mick Fleetwood.

Hans restaurang ”Fleetwood’s” på Front Street, som öppnades under sommaren 2011, är en av många byggnader som slukats av lågorna, enligt NME.

I ett inlägg på Instagram skriver Mick Fleetwood bland annat:


”Maui och The Lahaina-communityt har varit mitt hem i decennier. Det här är en förödande stund för Maui och många upplever ofattbara förluster. Fleetwoods på Front Street har förlorats, och trots att vi är förtvivlade är vår främsta prioritet att personalen och teamet är i säkerhet. Jag och min familj sänder våra innerligaste tankar och böner till människorna på Maui. Vi är fast beslutna i att stötta communityt och de som påverkas av denna katastrof under kommande dagar, månader och år.”

I kommentarsfältet har flera andra artister visat sitt stöd för både Mick och resten av invånarna på Maui.

St. Paul Peterson, mest känd som medlem i The Family och The Time, kommenterar:


”Vi är förkrossade över din, restaurangens och personalens situation. Vi älskade att spela och äta där och kommer återvända för att stötta dig och ön Maui asap! Våra tankar går till dig.”

Olivia Harrison, författare, filmproducent och änka till The Beatles-medlemmen George Harrison, skriver:

”Har tänkt på dig hela dagen och är glad över att få höra att du är i säkerhet. Det är förkrossande. En stor del av mitt hjärta tillhör Maui. Jag är ledsen över att du förlorat ditt coola ställe men vi vet båda att det här är större än oss. Be för Maui och dess vackra människor. Jag finns här bara säg till.”


Enligt DN har minst 53 personer dött till följd av skogsbränderna och president Joe Biden har deklarerat katastrofläge i Hawaii.


LÄS OCKSÅ: COLOSSEUM-CHEF VILL STOPPA SPELNINGAR PÅ CIRCUS MAXIMUS EFTER TRAVIS SCOTT-KONSERT

ANNONCE