Nyhet

Foo Fighters hyllar Taylor Hawkins på hans 51-årsdag

"Saknar dig så mycket".

Foo Fighters trummis, Taylor Hawkins, hittades död på ett hotellrum i Bogota, Colombia i mars 2022 medan bandet var på turné i landet.

Under fredagen, på Hawkins födelsedag, delade Foo Fighters ett inlägg på Twitter med ett svartvitt foto av honom tillsammans med texten: "Saknar dig så mycket".

 

I slutet av förra året delade Foo Fighters ett meddelande med fansen som bekräftade att de skulle fortsätta att uppträda tillsammans efter Hawkins död.


"Vi vet att när vi ses igen – och det kommer vi snart – kommer han att vara där i själen med oss alla varje kväll", skrev de i ett uttalande.

Bandet spelade två stora hyllningskonserter i London och Los Angeles i september 2022, under vilka Hawkins son Shane spelade trummor under My Hero.

Förra månaden tillkännagav bandet sina första spelningar sedan Hawkins bortgång, dels som headliner på festivalen Boston Calling 2023. De kommer också att spela på OH:s Sonic Temple-festivalen den 28 maj och Bonnaroo den 18 juni, och ersätter Pantera vid två tyska festivaler i juni.


LÄS OCKSÅ: Se 6 höjdpunkter från helgens Taylor Hawkins-hyllning på Wembley

ANNONCE