Nyhet

Harry Styles nästa artist att dissa kungen

Det visar sig vara svårare än väntat att fixa underhållningen till kung Charles kröning den 6 maj.

Brittiska artister som Elton John, Spice Girls, Adele och Ed Sheeran har alla avböjt medverkan på grund av att det krockar med andra åtaganden, rapporterar Radar Online.

Nu har även popstjärnan Harry Styles tackat nej till kung Charles kröning den 6 maj, då han är upptagen med sin Love On Tour-turné. Däremot finns inte inbokade konserter det aktuella datumet.

Representanter för Elton John förklarar att en "schemakonflikt" står i vägen för ett eventuellt framträdande. Avskedsturnén startar dock inte förrän i juni.


Spice Girls skulle enligt planen återförenas och uppträda vid kröningen, men de har nu dragit sig ur. Någon anledning har hittills inte tillkännagivits.

Däremot står det klar att systrarna Kylie & Dannii Minogue och Take That kommer att delta vid kröningen – dock utan Robbie Williams och Jason Orange som förklarat att de inte kommer kunna delta.

Enligt en källa nära ceremonins arrangörer skulle man kunna göra "en lista över de mest populära artisterna i världen under de senaste 30 åren" och att de alla kommer att "övervägas och kontaktas för konserten".


LÄS OCKSÅ: Harry Styles gör konsertklassikern på scen: "Äckligaste traditionen"

ANNONCE