Nyhet

Mick Fleetwood om Fleetwood Macs framtid: ”Jag skulle säga att vi är klara”

Trummisen och tillika medgrundaren meddelade att McVies bortgång inneburit nya förutsättningar.

I slutet av november förra året gick Fleetwood Macs Christine McVie bort efter en tids sjukdom. Sedan dess har bandet tagit sig tid att sörja, och under årets upplaga av Grammy Awards som gick av stapeln i Los Angeles under söndagen, pratade Mick Fleetwood om bandets framtid med LA Times:

– Jag tror att det dragits ett streck i sanden efter Chris bortgång. Jag skulle säga att vi är klara, men å andra sidan har vi sagt så förut. Det är nästan otänkbart just nu.

Mick Fleetwood fortsatte med att säga att resterande medlemmar i bandet, både tidigare och nuvarande, är upptagna med egna projekt och turnéer och att han själv kommer att fortsätta spela, men inte under namnet Fleetwood Mac.


– De är alla ute och spelar, så jag kommer göra samma sak, hitta folk att spela med. Finns det någon där ute?, ska Fleetwood ha frågat med en skämtsam blick in i kameran, enligt LA Times.

I början av januari hölls en minnesstund för McVie, där Fleetwood höll ett hyllningstal som senare delades på sociala medier. Där skrev han bland annat:

”Det var vår Christine som gav så mycket till miljoner världen runt. Hon är ihågkommen överallt, precis som i hennes låt, ’I want to be with you everywhere’, och det är hon.”


LÄS OCKSÅ: STEVIE NICKS MEDDELAR ETT TURNÉFYLLT 2023


ANNONCE