Nyhet

Migos-rapparna och Cardi B i storbråk backstage under Grammy-galan

Incidenten inträffade precis innan Quavo sjöng Without You för att hylla gruppmedlemmen Takeoff som sköts till döds förra året.

Migos-medlemmen Takeoff sköts till döds utanför en bowlinghall i Houston i november förra året. Han blev endast 28 år gammal.

Under söndagens Grammy-gala hedrades han av Quavo, som sjöng låten Without You tillägnad sin döda kollega och systerson.

Men enligt TMZ utbröt ett storbråk precis innan framträdandet mellan Quavo och Offset backstage där de blev fysiska mot varandra och fick hållas isär.


Anledningen till bråket ska ha varit att galan hade frågat om Offset kunde vara en del av framträdande. Quavo ville inte gå med på detta och därför stoppade han Offset från att kliva ut på scenen.

Medan bråket bakom scenen inte fångades på kamera, spelade Entertainment Tonight in ljud av att artisten Cardi B, som är gift med Offset, skriker:

"Båda av er har fel. Det här är inte rätt. Håll käften för du borde inte ha pratat".


Det fanns inga andra röster eller svar som hördes i filmen och på frågan om hon hade "löst" bråket av en reporter svarade Cardi B snabbt: "Det enda jag löste var min outfit, älskling".

De två bandmedlemmarna hade redan innan dödskjutningen en ansträngd relation. I början av oktober 2022 bekräftade Quavo och Takeoff att trion blivit en duo eftersom Offset meddelat sitt avbrott.

Men kort därefter släppte Quavo och Takeoff albumet Only Built For Infinity Links.


LÄS OCKSÅ: Migos-medlemmen hyllar sin bortgångne kollega

ANNONCE