Nyhet

Kali Uchis tillkännager turné och nytt album

R&B-sångerskan släpper sitt första album sedan 2020.

Den 3 mars släpper Kali Uchis sitt nya album Red Moon In Venus, och därmed uppföljaren till 2020 års Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞. Hon kommer att turnera i Nordamerika senare i år, med den brittiska sångerskan Raye som öppnar de flesta datum.

Sedan det senaste albumet har Kali samarbetat på flera spår med andra artister, inklusive Ozuna, Omar Apollo och Amaarae. I Wish You Roses, en ny låt som delades tidigare denna månad, kommer att dyka upp på Red Moon In Venus. Och hon förklarar albumets titel i ett pressmeddelande:

"Kärlek är budskapet. Red Moon In Venus är ett tidlöst, brinnande uttryck för begär, hjärtesorg, tro och ärlighet, som återspeglar månens och Venus gudomliga kvinnlighet. Månen och Venus arbetar tillsammans för att få nyckelaspekter av kärlek och hemliv att fungera bra, berättar hon och fortsätter:


"Detta arbete representerar alla nivåer av kärlek – att släppa människor med kärlek, dra in kärlek i ditt liv och självkärlek. Många astrologer tror att blodmånen kan få dina känslor att snurra, och det är vad jag tyckte representerade den här verken bäst."

LÄS OCKSÅ: South Ocean Festival släpper internationella tungviktare

ANNONCE