Nyhet

Taylor Swift bjuder in hjärtekrossade fans till Alla hjärtans dag-firande

Fans kommer att kunna dricka Swift-inspirerade drinkar och prata med en tarotkortläsare vid Chicago-evenemanget.

Drottningen av hjärtesorg, Taylor Swift, öppnar en breakup-bar inför Alla hjärtans dag. Redan nästa fredag kommer en restaurang i Chicago, Electric Garden, att förvandlas till baren vid namn Bad Blood, en popup-bar tillägnad de som går igenom ett uppbrott, skriver Rolling Stone.

"Det hon sjunger om och hjärtesorgen i hennes musik passar väldigt bra ihop med det vi letade efter när vi ville komma bort från typiska romantiska pop-upsen," berättar Alex Vazquez, chefskock och restaurangägare.

"Alla har gått igenom uppbrott, så hon har blivit relaterad till alla. Hon är någon som inspirerar många människor – så varför skulle vi inte vilja vara en del av det också?", tillägger delägare Chris Johnston.

Evenemanget kommer att innehålla drinkar uppkallade efter några av hennes låtar, som till exempel Lavender Haze. Men även Taylor's Fave, innehållandes gin och cola, och Harrys Fave, med punch, uppkallad efter Swifts romans med Harry Styles. Man kommer dessutom kunna äta brunch där korv, kex och flingor och french toast kommer att serveras.

Inuti baren kommer även ett urklipp av Taylor Swift finnas i naturlig storlek, affischer med hennes album, karaoke och en tarotkortläsare för att reda ut besökarnas kärleksliv.

LÄS OCKSÅ: Taylor Swift kritiseras för fettfobi

ANNONCE