Nyhet

Artisten om Britney Spears-jämförelsen: "Otroligt respektlöst"

Doja Cat svarar på kommentarer om hennes påstådda "Britney-moment".

I en omslagsintervju med Variety tar Doja Cat upp uppståndelsen kring det som hände på internet när hon tidigare i år rakade bort håret och ögonbrynen, då flera sociala medier-användare drog jämförelser med Britney Spears ögonblick 2007 – något som Need To Know-sångerskan tog hårt.

"Det är så oerhört respektlöst för människor att minimera vad Britney gick igenom och göra ett skämt av något som var väldigt allvarligt och en stor sak i hennes liv", berättar hon för tidningen och fortsätter:

"Varje gång jag ser en sådan kommentar kan jag inte förstå vad som händer, annat än att det bara är en hemsk sak".


Doja Cat, vars egentliga namn är Amala Ratna Zandile Dlamini, öppnar också upp om sitt beslut att raka av håret och säger att hon vid den tiden kände att hon behövde göra en förändring.

"När jag rakade av mina ögonbryn och jag rakade av mitt huvud minns jag att jag tänkte: 'Ta bort det här ifrån mig', för jag behövde ändra något", säger hon och fortsätter:

"Jag tränade inte och tog inte riktigt hand om mig själv på det sätt jag ville. Jag tänkte: 'ag måste göra något', så jag klippte bara bort allt. Och jag kunde se formen av mitt huvud. Jag kunde se hela mitt ansikte. Jag kan se mina öron, nu när jag inte har en peruk som är klistrad på mitt huvud".


Dagar efter att hon rakat av sig håret och ögonbrynen gick Grammy-vinnaren till Twitter för att sätta ner foten:

"Jag vann en Grammy och reste världen över, jag har haft en nummer ett och jag blev platina. Jag gör rätt efter rätt efter rätt och ni vill alla att jag ska se bra ut för er... Gå och f- er själva".

LÄS OCKSÅ: Doja Cat på Grammy-galan: ”Jag har aldrig kissat så fort i mitt liv”


ANNONCE