Nyhet

Britney Spears efter tystnaden: "Jag lever och mår bra"

Stjärnan delar en uppdatering om hennes psykiska hälsa efter att fans bad polisen att göra en hälsokontroll på henne.

Under förra veckan besöktes Britney Spears av Ventura County-polisen efter att fans uttryckt sin oro för stjärnan, med hänvisning till "misstänkt onlineaktivitet". Polisens talesperson bekräftar dock att de inte anser Spears vara i "någon form av skada eller någon form av fara", rapporterar NME.

Britney Spears gick sedan själv till sociala medier för att berätta om händelsen, och sa att hon kände sig "gaslightad och mobbad" av de inblandade. Hon menar att hon återigen "porträtterades i ett dåligt och orättvist ljus av media".

Den "misstänkta aktiviteten" som fansen hänvisade till var det faktum att artisten nyligen inaktiverat sitt Instagramkonto. Men på Twitter förklarade hon att hon lämnade plattformen för att hon fick många kommentarer om att hon "såg ut som en idiot som dansar" och att hon "såg galen ut".


Efter hälsokontrollen utförd av polisen försäkrade sångerskan fansen att hon "lever och mår bra", samtidigt som hon riktar kritik mot händelsen: "Jag avgudar mina fans, men de som gjorde det [kontaktade polisen] är inte riktiga fans och jag kände ärligt talat att det var ett sätt för mig att se dålig ut".

 

Britney Spears man, Sam Asghari, dementerade förra månaden rykten om att han skulle ha kontrollerat hennes sociala medier. Detta efter att fans blivit misstänksamma mot inlägg där hon firade sin födelsedag med en hyllning till sin yngre syster Jamie Lynn Spears, trots en offentlig osämja dem emellan.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears förmyndarskap upphör helt efter 13 år


 

ANNONCE