Nyhet

Lil Nas X fick sexleksak uppkastad på scen

Artisten svarade med att fråga vem som kastade sin fitta på scen.

Vi har tidigare kunnat berätta om att fans på sistone har kastat upp ovanliga föremål på scen. Bebe Rexha fick under ett uppträdande en mobiltelefon kastad i ansiktet vilket gjorde att hon behövde avbryta konserten i New York för att få sjukvård för att sy tre stygn på sjukhus.

Den amerikanska artisten Pink brukar uppmuntra sin publik att kasta nävar av glitter i luften under hennes konserter. Men efter en incident i Hyde Park i London tvingas hon bli tydligare om vad som får slängas upp i luften.

Under framförandet av Just Like A Pill, öppnade nämligen ett fan en plastpåse med grått puder och kastade det mot scen. Märkbart tagen pausade Pink spelningen för att bekräfta det hon förmodade – innehållet i påsen var aska från en människa.


– Är det här din mamma? Jag vet inte hur jag ska känna kring det här, sa sångerskan från scenen.

Pink fortsatte med att försiktigt lägga ner resten av innehållet i påsen bakom en högtalare vid scenens kant innan hon fortsatte spelningen utan att kommentera händelsen ytterligare.

Och nu var det alltså Lil Nas X som stod på tur med att få ett oväntat föremål uppkastat på scen av ett fan när han uppträdde på Lollapalooza i Stockholm i lördags. Denna gång var det en sexleksak som hamnade på scengolvet och när musiken tystnade så plockade artisten upp den.

– Vem kastade sin fitta på scenen?, sa han samtidigt och utbrast i skratt. 

GAFFAs recensent Emma Thimgren var på plats och tyckte det var ovärdigt att rapparen inte fick avsluta festivalen då alla andra spelningar bleknade i jämförelse. "Lil Nas X universum är ett hedonistiskt extravaganza som även om det inte kommer i närheten av hans läckra musikvideor ändå kryper rätt nära". Detta är ett utdrag ur recensionen som kan läsas i sin helhet nedan.

LÄS MER: Lil Nas X levererar som ingen annan

ANNONCE