Nyhet

Cardi B i konflikt – med styvson till försvunnen utbåtsmiljardär

Artisten och styvsonen till den försvunna Titan-miljardären Hamish Harding bråkade via sociala medier under onsdagen.

Mitt i den pågående sökningen för att lokalisera och rädda fem personer ombord på den försvunna ubåten vid Titanics vrak, blev en av besättningsmedlemmens styvson kritiserad för att ha deltagit i en Blink-182-konsert i San Diego. Detta rapporterar TMZ.

Den amerikanska rapparen Cardi B var en av dem som tog till sociala medier för att dela sina tankar om den brittiske miljardären Hamish Hardings styvson Brian Szasz. Artisten lade upp en video på sin Instagram-story på tisdagen och berättade för kameran:

"Folk säger: 'Ja, vad ska han göra då? Sitta hemma och vara ledsen? Ska han inte gå ut och ta hand om sig själv?' Jo, du ska sitta hemma och vara ledsen. Du ska gråta. Du ska sitta bredvid telefonen och vänta på uppdateringar".


Cardi B avslutade videon med att säga: "Är det inte tragiskt att du är en jävla miljardär och ingen bryr sig om dig? Det är galet. Jag är hellre pank. Jag är hellre pank och fattig, men med vetskapen att jag iallafall är älskad".

Den 37-åriga styvsonen svarade artisten med orden: "Försök visa lite klass för en gångs skull i ditt liv". Han fortsatte därefter via Twitter där han beskrev Cardi B som en "trashig artist" som försöker få "uppmärksamhet på min familjs bekostnad". Han förklarar även att han besökte Blink-182-konserten för att "hantera situationen".

Konflikten fortsatte under onsdagen då rapparen svarade Szaszs tweets. Hon skrev bland annat att detta var anledningen till att "människor hatar bortskämda brat-miljardärer".


Den försvunna ubåten är fortfarande inte hittad. Dagens Nyheter rapporterar att syret i farkosten kommer ta slut under torsdagen.


LÄS OCKSÅ: Cardi B kallade fans för idioter – och försvann från sociala medier

ANNONCE