Nyhet

Boygenius utför en överraskningsshow på flygplats – se den här

Trion Phoebe Bridgers, Lucy Dacus och Julien Baker släpper sitt debutalbum The Record denna månad.

Under tisdagen, mitt i Austins South By Southwest musikkonferens och festival, bjöds några lyckliga Boygenius-fans på en speciella spelning när de landade i staden, rapporterar Rolling Stone.

På Austin-Bergstrom internationella flygplats satte bandet upp en scen vid bagageutlämningen. Trion Phoebe Bridgers, Lucy Dacus och Julien Baker överraskade fansen med en akustisk uppsättning nytt material från deras kommande album, inklusive singlarna True Blue, Emily I'm Sorry och Not Strong Enough.

När supergruppen uppträdde framför en enkel bakgrund med den officiella SXSW 2023-bannern och en vit affisch där det stod "Boygenius", bevisade bandet hur lite de behöver för att leverera ett fantastiskt set.


För Bridgers är det bara det senaste i en serie överraskande föreställningar. Hon gick med SZA på scen tidigare denna månad, uppträdde tillsammans med Billie Eilish i december och gästade The 1975 och Lorde i separata framträdanden i november.


Boygenius bildades 2018 och släppte sin självbetitlade EP i oktober samma år. Deras kommande debutalbum, The Record, kommer att släppas på Interscope den 31 mars. I augusti spelar de på Way Out West i Göteborg.

LÄS OCKSÅ: Way Out West fyller på med hyllad indieakt

ANNONCE