Nyhet

Dave Grohl delar ut mat till hemlösa – 16 timmar i sträck

"De stannade uppe hela natten och in i soluppgången."

Foo Fighters sångare och gitarrist hjälpte välgörenhetsorganisationen Hope Of The Valley under förra månaden, och serverade över 450 människor mat under 16 timmar, skriver Insider. Tidningen skriver att Dave Grohl bestämde sig för att bidra efter de svåra ovädret som var på väg in över Kalifornien.

Nu rapporterar Feed The Streets LA att musikern kommer att hjälpa organisationen med 3 500 mål mat per månad till hemlösa människor.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av FEED THE STREETS (@feedthestreets_la)


Nyhetssajten delar en bildserie från Grohls arbete under förra månaden och skriver att "2023 har haft en tuff start" men att "under en regnig och kall dag fick vi ett meddelande från ingen mindre än Dave Grohl som sa att han hört om vad vi gör och ville hjälpa till".

De fortsätter: "Han tillbringade 16 timmar i sträck med att tillaga bringa, revben och fläsk – med ett matlagningsteam. De stannade uppe hela natten och in i soluppgången".


För drygt en vecka sedan stod det klart att Foo Fighters kommer att inleda sin första världsturné utan den bortgångne trummisen Taylor Hawkins, med start i maj till september i år. Det är dock ännu oklart vem som kommer spela trummor under turnén.


LÄS OCKSÅ: Se 6 höjdpunkter från helgens Taylor Hawkins-hyllning på Wembley

ANNONCE