Nyhet

Drakes överraskningsrelease: Släpper nytt album

”Jag känner inget behov av att blidka någon”

Så sent som den sjätte oktober släppte Drake sin åttonde fullängdare For All The Dogs. Nu meddelar den kanadensiske rapparen att han släpper ännu ett album.

Under natten till fredag kom överraskningsreleasen Scary Hours 3. Mindre än en dag innan släppet delade rapparen en trailer på Instagram, där han hörs säga:

– Jag känner inget behov av att blidka någon. Jag känner mig så självsäker över arbetet jag precis presenterat. Jag vet att jag skulle kunna försvinna under, säg, sex månader, ett år, två år. Även om jag inte är helt såld på idén att försvinna under långa perioder för att verka mystisk, säger Drake och fortsätter:


– Det kommer till mig på ett sätt jag inte upplevt sedan If You’re Reading This [It’s Too Late], där det känns som att jag tagit droger. Det känns som att jag befinner mig i det mentala tillståndet utan att ha gjort något. Jag skrev låtarna under de senaste fem dagarna. Jag hade inte påbörjat något när For All The Dogs släpptes. Det är inte som att jag plockar upp något halvfärdigt. Det händer av sig själv. Och vem är jag att stoppa det?


Vid sidan av For All The Dogs blir Scary Hours 3 en uppföljare till ep:n Scary Hours 2, som släpptes 2021, samt Scary Hours från 2018.

LÄS OCKSÅ: DRAKE SLÅR MICHAEL JACKSONS LISTREKORD

ANNONCE