Nyhet

Ny festival till Sundsvall sommaren 2024

Playa Festival kommer till Sundsvall sommaren 2024. Den 5 och 6 juli förvandlas Himlabadets utemiljö till en pulserande sommarfestival.

Välkända artister, tivoli, sol och bad. Under sommaren 2024 kommer musik- och festivalälskande människor samlas på Himlabadet på en ny, unik sommarfestival. Det är första gången Himlabadet används som festivalarena, utebadet kommer användas tillsammans med närliggande utomhusytor.

– Det känns jättekul att Himlabadets utebad förvandlas till en sommarfestival och att vi breddar bilden av vad området kan användas till, säger Hans Bergqvist, arenachef på Himlabadet, i ett pressmeddelande.

Playa Festival arrangeras av Homerun Festivals som bland annat står bakom Brännbollsyran i Umeå. Dessutom arrangerar de Bayside Festival i Helsingborg och Bonfire Festival i Linköping. Arrangemang som alla lockar många besökare och skapar ett stort värde till de som bor där.


– Sundsvall har varit en högintressant stad länge och har stor erfarenhet av musikfestivaler. Att ha Himlabadet som anläggning ger oss möjligheten att skapa ett nytt och unikt festivalkoncept, säger Peter Arkhult, VD på Homerun Festivals, i ett uttalande.

Vilka artister som kommer att uppträda under festivalen är ännu okänt.

LÄS OCKSÅ: Ny rockfestival till Kalmar sommaren 2024


ANNONCE