Nyhet

Peter LeMarcs hyllningskonsert flyttar till Tele2 Arena

I samband med Peter LeMarcs 65-årsdag i oktober släpptes biljetterna till en hyllningskväll i hans ära på Cirkus. Efter ett högt tryck på biljetterna har arrangören beslutat om att flytta föreställningen till Tele2 Arena.

Den 10 januari 2024 står Moonica Mac, Thomas Stenström, Oskar Linnros, Tomas Andersson Wij, Iiris Viljanen, Mauro Scocco, Jonathan Johansson, Lisa Nilsson och Ana Diaz på scen för att fira Peter LeMarc. Nu står det även klart att de får sällskap av Plura och Peter Jöback.

– Jag visste att LeMarc fortfarande är en stor, älskad artist men hade aldrig kunnat föreställa mig det här trycket. Folk har hört av sig non-stop från hela landet sen biljetterna sålde slut. Känns väldigt fint att vi förmodligen kommer kunna ta emot alla nu, säger Tomas Andersson Wij i ett pressmeddelande, som är initiativtagare till konserten. 

Under 80- och 90-talen var Peter LeMarc en av Sveriges största och mest älskade artister. Han hördes ständigt på radio, sålde platina-upplagor av sina skivor, gjorde hyllade turnéer och var en ofta anlitad låtskrivare till andra artister. 2014 gav han en avskedskonsert på Skeppsholmen i Stockholm och har sedan dess dragit sig tillbaka. 2023 drabbades han av en stroke. 

Artisterna på scen kommer att backas upp av ett sexmannaband under ledning av Stefan Olsson. Biljetterna till En kväll för LeMarc släpps på fredag 17 november kl 10.00 via axs.com

LÄS OCKSÅ: Biljetter till Peter LeMarcs hyllningskonsert sålde slut på en minut


ANNONCE